Yritys

Tomi Lindfors ja Tia Ahjoniemi-Krok perustivat vuonna 2018 AL-Isännöinti Oy:n, joka toimii Vantaalla. Taustavoimana toimii myös Osmo Ahjoniemi, joka tuo mukanaan yli 30 vuoden ammattitaidon hallinnollisesta ja teknisestä isännöinnistä.

AL-Isännöinti Oy toimii samoissa tiloissa Tilitoimisto Ahjoniemi Oy:n kanssa. Yritykset tekevät tiivistä yhteistyötä ja näin ollen pystymme tarjoamaan vieläkin laajemman asiantuntemuksen taloyhtiönne parhaaksi.

Yritys perustettiin palvelemaan pieniä ja keskisuuria asunto-osakeyhtiöitä, joille voimme tarjota laadukkaan, joustavan ja kohtuuhintaisen isännöinnin. Toimivan organisaation ansioista tieto kulkee nopeasti ja palvelumme sujuu kustannustehokkaasti.

Yrityksemme tarjoaa nykyaikaisia asumisen palveluita kaikille asunto-osakeyhtiön osakkaille. Räätälöityyn isännöintipakettiin voi kuulua mm. kirjanpito, vastikeseuranta, laskujen maksatus, budjetointi, korjausten suunnittelu ja kilpailuttaminen, huolto- ja kunnossapitoasioiden seuranta sekä muut esille tulevat asiat. Tarvittaessa hoidamme myös suurempia projekteja, kuten hissi- ja kattoremontit.

Hyödynnämme toiminnassamme sähköisiä ja monipuolisia ohjelmistoja, jotka auttavat mm. hallitustyöskentelyä.